خبرگزاری آریا- رییس دانشگاه تهران گفت: امیدواریم همزمان با واکسیناسیون اساتید، دانشجویان دکتری هم واکسینه شوند.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای محمود نیلی احمدآبادی در نشست خبری که صبح امروز در سالن امیرکبیر معاونت دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد افزود: از 10 روز پیش باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران بر اساس دستورالعملهای بهداشتی تجهیز شد و ابتدا اعضای هیأت علمی و همکاران واکسیناسیون صورت گرفت.
وی افزود: با شروع واکسیناسیون از هفته گذشته از همین هفته امیدوارم که دانشجویان مقطع دکترا را بتوانیم واکسینه کنیم.
آقای نیلی احمدابادی گفت: واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی در تهران یا شهرستانها بعد از دانشجویان دکترا انجام میشود و دانشجویان کارشناسی باید منتظر بمانند.
وی افزود: البته در مقطع کارشناسی اولویت ما برای نو دانشجویان و دانشجویانی است که میخواهند در آزمایشگاه فعال باشد.
آقای نیلی احمدآبادی درباره نوع واکسن گفت: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسنهای سینوفارم با تعداد بیشتری، واکسن برکت و استرازنکا را برای دانشگاهیان در نظر گرفته است.
وی در خصوص نحوه آموزش در دانشگاه تهران گفت: اگر شرایط فراهم باشد آموزش حضوری است و در آن هیچ شکی نیست، اما بخشی از آموزش به صورت الکترونیکی است.
وی ادامه داد: آموزش دانشجویان مقطع کارشناسی دیرتر از مهر و آبان صورت میگیرد.