• چهارشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400032619426
  • منبع : باشگاه دانشجویان

وبینار «تکنولوژی حفاری‌های روبسته و کاربرد آن‌ها در مهندسی آب" برگزار می‌شود

وبینار «تکنولوژی حفاری‌های روبسته و کاربرد آن‌ها در مهندسی آب" برگزار می‌شود

کانون دانش‌آموختگان گروه مهندسی آبیاری و آبادانی دانشگاه تهران با همکاری انجمن علمی دانشجویی، وبینار علمی «تکنولوژی حفاری های روبسته و کاربرد آن ها در مهندسی آب» را برگزار می کند.

به گزارش اشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه با حضور و سخنرانی دکتر حسن رحیمیـ استاد بازنشسته گروه مهندسی آبیاری و آبادانی دانشگاه تهران، روز دوشنبه ۳۱ خرداد ساعت ۱۴ به صورت آنلاین در محیط اسکای‌ روم برگزار می شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت شرکت در این برنامه به لینک https://www.skyroom.online/ch/utcan_stu/utcan۲ مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شناسه bhre_rah@ یا شماره تماس  ۰۹۳۸۴۵۷۸۷۱۱ در ارتباط باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha