• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99091612257
  • منبع : باشگاه دانشجویان

دومین لیگ بازی‌های کسب‌وکار برگزار می‌شود

دومین لیگ بازی‌های کسب‌وکار برگزار می‌شود

معاونت پژوهشی و انجمن علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران دومین لیگ بازی‌های کسب‌وکار را برگزار می‌کنند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه در راستای شناسایی دانشجویان مستعد و توانمند و معرفی آن ها به سازمان‌های معتبر داخلی و بین‌المللی و همچنین افزایش روحیه‌ کارتیمی و نشاط در میان دانشجویان، دومین دوره "لیگ بازی‌های کسب‌وکار" در سال جاری به صورت آنلاین  برگزار می شود. این لیگ از سه محله بازی‌های  مهارتی ـ خلاقیتی، شبیه سازی و سرمایه گذاری و تحلیل داده تشکیل شده است.

در این رویداد دانشجویان در قالب تیم های پنج نفره به رقابت با یکدیگر می پردازند و یکسری شایستگی‌های رفتاری و فنی در بین اعضای تیم‌های سنجیده می شود. مرحله اول این لیگ  ۱۰ دی، مرحله دوم ۲۷ دی و سومین مرحله هم ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ به صورت آنلاین اجرا خواهد شد.

علاقه‌مندان می توانند  از ۱۵ تا ۲۵ آذرماه برای ثبت نام  اقدام و برای  کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام  به سایت BusinessLeague.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

                                                                                                  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha